by bokij, 13/02/2020

O Nama

Kija-Inox je firma koja se bavi uslugama projektovanja, proizvodi i prodaje mesarske mašine i opremu od Inoxa, pretežno za mesarsku, ali i za druge industrije. Svoje poslovanje započeli smo pre 14 godina kao porodična firma, a takvu atmosferu gajimo i danas kada proizvodni pogon firme posluje na preko 2000 kvadratnih metara, sa oko 30 zaposlenih.

Svoju poslovnu orjentaciju baziramo pre svega na izvozu, gde naši proizvodi iz dana u dan osvajaju nova tržišta, a kupce smo našli u Austriji, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji, Mađarskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Južnoafričkoj Republici.

Mi ulažemo u kvalitet, pratimo trendove i razvijamo nove ideje, kako bi se ispoštovali svi zahtevi naših klijenata. Jednostavnost i trajnost je naše rešenje, svi naši proizvodi izrađeni su od kiselootpornog čelika Č.4580, koji se koristi u prehrambenoj industriji i podležu zahtevima HACCP standarda, a materijal koji se koristi je isključivo nemačkog porekla iz železare Thyssen Krupp. Pobrinuli smo se da rukovanje mašinama i opremom bude lako i sigurno, te su svi naši proizvodi ergonomski prilagođeni.

Veliki broj poslovnih partnera sa kojima sarađujemo, među kojima su i vodeće firme i industrije mesa na domaćem tržištu, kao i brojni klijenti iz inostranstva, govore u prliog našeg rada, stručnosti i međusobnog poverenja koje smo razvijali tokom svih ovih godina uspešnog poslovanja.